Profil:
Dit malerfirma i Randers

Malerfirma Lundorff er et Randers-baseret firma med mere end 25-års erfaring og opgaver i hele landet. Vi bor i det sydlige Randers, nær motorvejen, hvor vi har 748 m2 værksted og kontor samt ca. 20 engagerede medarbejdere.

Vores fundament er stor faglig stolthed - vi er din seriøse samarbejdspartner, der leverer kvalitet til aftalt tid og pris - hver gang.

Opgaverne spænder fra små opgaver til større entrepriser. Det omfatter også sprøjtemaling i vores værksted af alt fra store serier til enkle emner – for os er alle opgaver lige vigtige, så overlad dem trygt til os.

Dagligdagen hos Malerfirma Lundorff foregår ude hos kunden. Ude på bygge-pladsen, i flyttelejligheden eller i hallen, hvor der skal gøres klar til at rykke ind.

 

.

 

Vi kender kunden, som typisk er entre-prenør, bygherre, industri- eller erhvervs-virksomhed, boligforening eller institution. Vi ved, hvad der er vigtigt for dig. Derfor går vi kompromisløst efter altid at levere høj service og kompetent rådgivning - professionelt malerarbejde tilpasset den enkelte kunde.

Vi leverer, det du har brug for.

Firmaet, der er grundlagt af malermester Erik Lundorff i 1985, er i dag ejet og drevet af malermester Erik Lundorff, sønnerne malermester Søren Vinding Lundorff og revisor Mads Lundorff.