Malermester Bjarne Toft Hansen


Vi har professionelt udstyr -


og altid det rigtige produkt til dit projekt!
 

Velkommen hos malermester Bjarne Toft Hansen
- din malermester i Bogense

 

Malermester Bjarne Toft Hansen har mere end 25 års erfaring med malerfaget og har desuden drevet egen virksomhed siden 1997.

Firmaet har mere end 10 ansatte, som hver især bidrager til at yde vores kunder den bedste service.

En af firmaets styrker er Bjarne Toft Hansens evne til at se muligheder i eksisterende rum, så rummets størrelse og placering udnyttes optimalt. Dermed skabes også den stemning, som den individuelle kunde ønsker og samtidig kan det fremhæve bygningens oprindelige stil.

Det er både private såvel som erhvervskunder, der søger vores ekspertise. Opgaverne spænder således fra rådgivning omkring farvevalg til store projekter, hvor alle aspekter inden for malerfaget bliver udført.

Få god inspiration
Det er altid behageligt at befinde sig i smukke og inspirerende omgivelser. Mange gode oplevelser er forbundet med et bestemt sted, og ofte er det stemningen i rummet, der huskes.

Der skal egentlig ikke så meget til for at friske stuen op eller ændre lyset i soveværelset. Så lad os hjælpe dig med gode råd og vejledninger baseret på dine ønsker til rummet.

VIL DU VIDE MERE OM OS?

Så besøg enten NordfynsFarvecenter.dk eller MalerBjarne.dk, hvor du henholdsvis kan læse mere om vores farvehandel eller vores malerfirma.

 

  Salg til private
Hvis du vil gøre det selv, kan du købe alt, hvad du skal bruge til dit projekt i vores butik, samtidig med at du får den rette rådgivning, der passer præcis til dit behov.

Herudover er du sikker på, at du får tilbudt de bedste materialer, som vi også selv benytter i vores professionelle arbejde.

Kom ind og besøg os i vores butik og få en snak om, hvordan farver og kvaliteter kan sammensættes, så dit rum kommer til at vise din personlighed.

Tag din malermester med på råd
Selvom du har fundet en flot farve, er det ikke sikkert, at farven passer til rummet. Der skal tages hensyn til mange ting som lysindfald, placering af døre, rummets anvendelse og stilen i de øvrige rum i huset.

Ved at lægge en plan sammen med os, undgår du, at rummet ikke bliver som forventet!

Bådprodukter
I vores butik finder du også et bredt sortiment af Jotuns bådplejeprodukter til alle typer både. Bådsortimentet  bygger på mere end 80 års erfaring med vedligeholdelse af skibe - lige fra de store på verdenshavene til de små fritidsbåde.