Profil - din malermester i Vanløse
Johnny Bech Poulsen

 
Malerfirmaet Johnny Bech Poulsen blev etableret i 1985 af malermester Johnny Bech Poulsen. I dag har firmaet 10 ansatte.

På den udførende del af vores malerfirma er det vores målsætning at fremstå som en kvalitetsbevidst malermester, der udfører opgaver indenfor traditionelt malerarbejde.
Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrence-dygtige priser og sørger altid for at overholde de aftalte betingelser og leveringstider.

Alle vores svende er faguddannede bygningsmalere, der kan deres håndværk. Vi lægger stor vægt på kvalitet, og at opgaverne udføres med omhu og præcision. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille. Og vi udfører alle former for opgaver - både for private, erhvervslivet, det offentlige og boligforeninger.

Vi har også en butik i forbindelse med vores malerfirma. Her kan du som "gør-det-selv"  få gode råd og vejledning, inden du går i gang med dine maleprojekter derhjemme.

Hvis du har behov for vejledning til et bestemt projekt, du skal i gang med, så kommer vi også gerne hjem til dig for at give dig den helt rigtige og professionelle vejledning, inden du går i gang. 

  Vi er således sikre på, at du får de rigtige produkter, da vi udelukkende sælger de produkter, som vi selv anvender i den udførende del af vores malerfirma. Det giver en god tryghed både for os og for dig som kunde.

Ring til os eller kom ind og besøg os i butikken. Vi er altid klar til en snak om farver og inspiration, og hvordan du kommer godt i gang derhjemme.