Vi sælger kun de produkter, vi selv bruger!


Vores værksted, hvor vi kan tilbyde sprøjtemaling af forskellige emner.
 

Pommergaard - dit malerfirma i Næstved

 
Pommergaard Malerfirma blev grundlagt tilbage i 1946, og firmaet drives i dag af anden og trejde generation - Claus og Christina Pommergaard.

Virksomheden har i dag 18 ansatte: 3 lærlinge og 15 svende. Vi har udelukkende faguddannede bygningsmalere ansat, og vi er stolte af det arbejde, vi udfører.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde de aftalte betingelser og leveringstider.

Vi henvender os både til private, erhvervs-virksomheder og boligforeninger, og vi udfører alle former for opgaver - lige fra renovering til nybyggeri.

Som noget specielt kan vi tilbyde vores kunder et totalkoncept. Det vil sige, at vi kan varetage opgaver, der omfatter alt lige fra tømreropgaver,  gulvafslibning, malerarbejde til rengøring. For vores kunder betyder det, at de udelukkende skal have kontakt til os - og ikke til fire forskellige firmaer.
Det ser vi som en klar fordel!
  Vi hjælper også gerne vores kunder med gode råd og vejledning - også hjemme hos dem, hvis der skulle være behov for det, inden de går i gang med deres egne maleprojekter.

Vi er også sikre på, at vi leverer de rigtige produkter, da vi kun sælger det, som vi selv anvender i den udførende del af vores virksomhed. Det giver en god tryghed - både for vores kunder og for os som leverandør.

På vores værksted kan vi tilbyde at sprøjtelakere fodpaneler og gerigter. Og vi er også behjælpelige med udlejning af værktøj som fx tapetafdamper, gulvmaskiner osv.

Ring til os eller kom ind og besøg os, så får vi os en uforpligtende snak om dit næste maleprojekt.