Vi har valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse

 

Profil
- dit malerfirma i Viborg & Bjerringbro

 

Farve- & Malermestre John Rasmussen & Søn blev etableret af John Rasmussen i 1986. I 2003 indtrådte Johns søn Thue Bo Rasmussen som medejer i virksomheden, der i dag beskæftiger ca. 40 engagerede medarbejdere.

Malerfirmaet
Malerfirmaet udfører alt indenfor malerarbejde for både den offentlige sektor, erhvervsvirksomheder og private. Desuden servicerer vi et stort antal flyttelejligheder for boligselskaber og private udlejere.

Vores mål er at levere den bedst mulige håndværkerkvalitet til vores kunder hver eneste gang.

Vi er medlem af Danske Malermestre, som giver vores kunder en sikkerhed for fejlfrit arbejde.

Nyt koncept - Mal med Maleren
Mal med maleren er såmænd den meget enkle idé, at kunderne selv maler med. De fleste større maleropgaver kræver jo et stort og ikke særlig morsomt forarbejde, hvor der stilles krav til værktøj, hjælpemidler og viden.

Når bunden på den måde er forberedt professionelt, kan kunden selv tage over og udføre det egentlige malerarbejde - og den sidste finish.

Vi ser frem til at rådgive dig!
 

 

 

Butikker
I 2004 åbnede vi en butik på Falkevej 6 i Viborg med alt i malerprodukter og værktøj i absolut topkvalitet, men til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi køber ind direkte fra producenten og kan derfor tilbyde kvalitetsmaling til den rigtige pris.

I 2006 udvidede vi med en afdeling og butik på Storegade 25 i Bjerringbro.

I vores butikker kan gør-det-selv-folket købe den maling, som vi selv benytter i malerfirmaet og få gode råd af mester selv eller vores veluddannede personale. Vi hjælper med alt det, du ikke selv kan og giver gode råd og vejledning. Vi ved, at de rigtige råd og produkter er den halve vej til succes med dit malerarbejde. Vi kan ligeledes vejlede i behandling af alle typer trægulve.

Som en ekstra service har vores kunder mulighed for gratis at låne vores professionelle maskiner til gør-det-selv arbejdet. Så skal du afdampe tapet, slibe/høvle gulve, slibe vægge og lofter eller rense tæpper, har vi udstyret til det.

Vi betragter os selv som en meget alsidig virksomhed, som altid er åben for nye muligheder og idéer.