Følg os på facebook

              Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
 

Henry Hansen & Søn A/S 
- dit malerfirma i Ringsted      

 

Malerfirmaet Henry Hansen blev etableret i 1966, og som navnet siger - af Henry Hansen. 

I 1996 blev firmaet omdannet til et ApS og sønnen John kom med i firmaet. Kort tid efter valgte Henry Hansen at gå på pension. D. 1. januar 2013 ændrede vi status til A/S, så vores firmanavn i  dag er Henry Hansen og Søn A/S. Firmaet ledes af John Hansen.

Nu som dengang er det firmaets mål at udføre godt malerarbejde til den aftalte tid.

Bag malerfirmaet står en varierende stab på 20-40 dygtige medarbejdere, der alle har et ønske om, at vi vil være en seriøs samarbejdspartner for dig.

Vi er også stolte over, at vi har fået tildelt den grønne smiley af Arbejdstilsynet, der besøger alle virksomheder, der har ansatte og foretager det, der kaldes en screening. Her gennemgås hele virksomhedens arbejdsmiljø og på den baggrund vurderer de, om virksomheden lever op til de påbudte krav i lovgivningen om arbejdsmiljø.

Hvis alt er i orden, får virksomheden en grøn smiley.

                             

 

 

 

 

Malerfirmaet Henry Hansen og Søn udfører alle typer maleopgaver både for private og for erhvervskunder samt for den offentlige sektor - altid med respekt for budget og aftaler.

Vi har en stor erfaring med flyttelejligheder og servicerer ca. 3.000 lejemål på Midtsjælland.

Som et stort malerfirma råder vi naturligvis over meget specialværktøj. Det er nødvendigt i dag, hvis man vil være konkurrencedygtig. Vi har bl.a. sandspartelssprøjteanlæg, spartelmaskine til gipsplader, sprøjteanlæg til alle slags maling etc.

I forbindelse med vores malervirksomhed har vi også en farvehandel, hvor vi sælger de kendte mærkevarer Lady og Demidekk - og selvfølgelig også alle andre maleprodukter, som "gør det selv"-folket har brug for. Helle Hansen er klar til at hjælpe vores kunder i butikken med gode råd og vejledning - også om sammensætning af farver.

Se forhandlerhenvisning og information om de produkter, vi sælger i butikken på www.jotun.dk

Vi glæder os til at se dig..!