VISIR OLIEGRUNNING KLAR
Vandafvisende specialgrunding baseret på specielle alkydolier. Indeholder filmkonserverende midler mod overfladeskimmel.

Grundingen sikrer god vedhæftning for efterfølgende behandling og er tilsat midler for at beskytte træværket mod skadeligt UV-lys.
                                                                     
FORBRUG
4-7 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Anvendes inden oliebehandling af alt nyt og vejrslidt udendørs træværk, også trykimprægneret.
 
   

 

     

  VISIR OLIEGRUNNING PIGMENTERET
Vandafvisende specialgrunding baseret på specielle alkydolier. Indeholder filmkonserverende midler mod overfladeskimmel.

Grundingen sikrer god vedhæftning for efterfølgende behandling. Den specielle pigmentering beskytter træet mod skadeligt UV-lys og har en farve, der ligner nyt eksponeret træværk.

FORBRUG
4-7 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Anvendes inden oliebehandling af alt nyt og vejrslidt udendørs træværk, også trykimprægneret. Visir Oliegrunning kan påføres, når temperaturen i luften og underlaget er over 5 grader C. Er temperaturen under, skal Visir Grunding Klar anvendes.
 
   

 

 

     

  JOTUN TRÆOLIE
Specialolie til imprægneret træværk udendørs. Indeholder filmkonserverende middel mod overfladeskimmel. Olien er meget vandfast og leveres i 3 varianter: klar/grøntonet og gylden. Den farveløse træolie anbefales ikke uden tilsætning af farve.

FORBRUG
8-10 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Anvendes til nyt imprægneret træværk og gammelt eller tidligere oliebehandlet træværk. Modvirker, at imprægneret træ bliver gråt og sprækker.
 
   

 

 

     

  JOTUN TRÆOLIE V
Vandfortyndbar specialolie til imprægneret træværk udendørs. Indeholder filmkonserverende middel mod overfladeskimmel.Olien er meget vandfast og leveres i 3 varianter: klar/grøntonet og gylden. Den farveløse træolie anbefales ikke uden tilsætning af farve.

FORBRUG
8-10 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Anvendes til nyt imprægneret træværk og gammelt eller tidligere oliebehandlet træværk. Modvirker, at imprægneret træ bliver gråt og sprækker.
 
           

 

 

TREBITT OLIEBEIS
Vandfast, tixotropisk olielasur med lang holdbarhed. Er baseret på en kombination af alkydolie/kinesisk træolie og indeholder filmkonserverende middel mod overfladeskimmel.

FORBRUG
5-7 m2 pr. liter.

 

ANVENDELSE
Anvendes udvendigt på nyt træ, såvel almindeligt som trykimprægneret og på tidligere olielaseret træ.

 
   

 

     
  DEMIDEKK TERRASSEOLIE
En oliebaseret, vandfortyndbar specialolie til imprægneret træværk udendørs. Indeholder filmkonserverende middel som modvirker overfladeskimmel og misfarvninger i træoverfladen. Fremhæver og bevarer træværkets naturlige, flotte udseende. Beskytter mod dannelse af sprækker, nedbrydning fra lys og fugt. Har god penetrerende og vandafvisende efffekt.

FORBRUG
6-10 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Anvendes til terrassegulve, trapper, havemøbler o.l., hvor der ønskes en transparent, ikke-filmdannende beskyttelse af træværket.
 
   

 

 

     
  BENAR BLANK
Klar alkydolie til inden- og udendørs brug med en meget god vejrbestandighed og vandfasthed. Giver en blank film, der beskytter træet mod nedbrydning og forvitring og som samtidig giver træet en naturlig lød.

FORBRUG
14-16 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Giver en flot og holdbar beskyttelse til alle træsorter og er specielt velegnet til ædeltræ. Til udendørs behandling af træ af gran og fyr anbefales pigmenterede systemer.

Benar Blank er også velegnet som bådolie.
 
   

 

     
  BENAR EDELTREOLJE
Vejrbestandig olie til udendørs brug, der indeholder pigmenter, der giver en svag gyldenbrun farve. Indeholder også UV-filter, der beskytter træværket mod at blive misfarvet og gråt pga. solen. Forstærker løden i ædle træsorter.

FORBRUG
10-12 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Anvendes til opfriskning og vedligeholdelse af ædle træsorter som teak, mahogni og nyatoh, når man ønsker et oliebehandlet udseende.
 
   

 

     
  BENAR OLIE CEDER OG LÆRK
Vejrbestandig olie, der indeholder UV-filter, der beskytter træværket mod at blive misfarvet og gråt pga. solen. Indeholder også pigmenter, der forstærker løden i træet og filmkonserverende midler mod overfladeskimmel.

FORBRUG
10-12 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Anvendes til genopfriskning og vedligeholdelse af ceder- og lærketræ, når man ønsker et oliebehandlet udseende.
Produktet anbefales ikke til horisontale underlag som fx terrassegulve og lignende.
 
   

 

     
  BENAR MAT
Alkydolie til inden- og udendørs brug. Danner er halvmat, beskyttende film og giver en meget god vejrbestandighed og vandfasthed. 

FORBRUG
12-16 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Er specielt velegnet til topstrøg på ædle træsorter, men kan også anvendes som halvmat topstrøg på andre underlag.
 
   

 

 

     
  BENAR UVR
Vejrbestandig alkydolie til ædeltræ. Indeholder midler som modvirker vækst af overfladeskimmel. Har en svag gyldenbrun farve, der forstærker løden i ædle træsorter.

Forankrer sig godt i underlaget og giver en elastisk og vandfast beskyttelse.

FORBRUG
14-16 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Anvendes på ædeltræ som teak, redwood, meranti, merbau, afzelia osv.

Må kun anvendes udendørs.
 
   

 

     

  JOTAPROFF TRÆBESKYTTELSE
Højpigmenteret træbeskyttelse til brug på udendørs træværk og facadeplader. Det høje indhold af pigmenter beskytter træet mod sollysets nedbrydende virkning og giver en meget god vejrbestandighed.

Anvendes i system med Visir Grunning. Indeholder filmkonserverende middel mod overfladeskimmel.

FORBRUG
8 - 10 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Anvendes til nyt og tidligere malebehandlet træværk udendørs.
 
   

     
  JOTAPROFF OLIEDEKKBEIS
En meget vejrbestandig, vandfast tixotropisk dækkende træbeskyttelse. Baseret på alkydolier og indeholder midler mod overfladeskimmel. Giver træet et homogent udseende med en afdæmpet træstruktur.

FORBRUG
10-12 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Anvendes til nyt og tidligere træbeskyttet udendørs træværk. Også trykimprægneret træ.
 
     

     

 

  JOTAPROFF OLIEMALING
En meget vejrbestandig, vandfast, halvblank tixotropisk alkydmaling til udendørs brug. Indeholder middel mod overfladeskimmel. Er nem at påføre og har en fyldig konsistens.

FORBRUG
5-8 m2 pr. liter.
  ANVENDELSE
Anvendes til nyt og tidligere træbeskyttet eller malet udendørs træværk. Kan også anvendes på stål og andre metaller.