Profil
- dit malerfirma i Valby

 

Malerfirmaet Bjarne Mathiassen blev etableret i 1971 af Malermester Bjarne Mathiassen. I 1977 flyttede malefirmaet til de nuværende lokaler på Peder Hjorts Vej 14 i Valby. I 1993 blev Kim Mathiassen ansat i firmaet, og han fungerer i dag som malermester og konduktør. Malerfirmaet arbejder i øjeblikket på  et generationsskifte, så Kim Mathiassen kan overtage firmaet.

Malerfirmaet har i dag 12 ansatte og alle svende er faguddannede bygningsmalere, der kan deres håndværk. Der lægges stor vægt på kvalitet, og at opgaverne udføres med omhu og præcision. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille - og alle typer af opgaver udføres både for private og erhvervslivet.

 

I dag har malerfirmaet ligeledes en butik i forbindelse med firmaet på adressen Lyshøj Allé 18-20 i Valby, hvor gør det selv "folket" kan komme ind og handle og få gode råd og vejledning inden de går igang med deres maleprojekt.

Vi hjælper gerne og kommer også hjem til kunderne og giver gode råd og vejledning, hvis der er behov for det. Vi er så også sikre på, at kunderne får de rigtige produkter, da vi udelukkende sælger de produkter, som vi selv anvender i den udførende del af vores malerfirma. Det giver en god tryghed både for os og for vores kunder.

Kom ind og få råd, vejledning og en snak om farver i vores butik.

Vi glæder os til at se dig!