FØLG FREDES FARVER PÅ FACEBOOK
 

Profil
- dit malerfirma i Støvring

 

I 1985 etablerede Frede Thomsen sit malerfirma, og i 1991 udvidede han forretningen med et værkstedssalg - en butik hvor gør det selv "folket" kan få gode råd og den helt rigtige vejledning, inden de går igang med deres maleprojekt.

Vi hjælper gerne og kommer også hjem til kunderne og giver gode råd og vejledning, hvis der er behov for det. Vi er også sikre på, at kunderne får de rigtige produkter, da vi udelukkende sælger de produkter, som vi selv anvender i den udførende del af vores malerfirma. Det giver en god tryghed både for os og for vores kunder.

Alle vores svende er faguddannede bygningsmalere og kan deres håndværk. Vi lægger stor vægt på kvalitet, og at opgaverne udføres med omhu og præcision. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille. Vi udfører alle typer af opgaver både for private, erhvervslivet, det offentlige og boligforeninger.

 

Vi lægger ligeldes stor vægt på vores arbejdsmiljø. I 2002 havde vi den store ære at blive kåret som Danmarks bedste læreplads. Kåringen fandt sted på Christiansborg.

Hvis dine køkkenlåger eller døre trænger til at blive frisket op, så kan vi også hjælpe med det. På vores værksted har vi udstyr til at klare sprøjtemaling af den slags opgaver.

Vi udfører også specialopgaver. Blandt andet har vi renoveret Støvring Højskoles Musikhus, som er en gammel frikirke. Den er renoveret med respekt for det oprindelige, og opgaven indeholdt også forgyldning.

Kom ind og tal med os om den opgave, du skal igang med, så hjælper vi dig gerne - eller kom ind og få gode råd, vejledning om bl..a. farver med Winnie i vores butik.

Hvis du har brug for at leje udstyr eller værktøj, så finder vi også ud af det.

Vi glæder os til at se dig!